Bionačin

Bionaçin është shtojcë për gjellëra me perime, mik besnik dhe bashkëkrijues në kuzhinën e vdo amviseje. Me pak karrota, majdanoz, pastinak, qepë, hudhër dhe selino, çdo gjellë do të jetë më e shijshme. Bionaçin është shtojcë e patejkalueshme e supave, salcave, gjellërave nga mishi dhe perimet.

Bionačin Doypack

Bionačin 250g

Bionačin 500g

Bionačin 1000g