POGAÇA TRËNDAFILIPërbërësit


 • • 500 g miell
 • • 25 g majë e freskët
 • • 0.125 l ujë
 • • 0.125 l qumësht
 • • 0.1 l jogurt
 • • 1 vezë
 • • 0.1 l vaj
 • • 5 g bakin
 • • 10 g krip
 • • 200 g Polimark Stono margarinë
 • • Susam

Përgatitja

Rrahet 170 g Polimark stono margarinë dhe shtohen përbrësit tjerë. Brumi i përgatitur hollohet në trashësi 1 cm dhe lyhet me margarinën e mbetur Polimark Stoni. Pastaj brumi mbështillet në role dhe priten trëndafilat. Copëzat e prera radhiten në tepsi të rrumbullakët, hidhet susam dhe menjëherë piqet në 180 ºC.

Back to recipes