ËMBËLSIRA ME ARRA - PA GLUTENPërbërësit


  • • 200g Polimark stoni Margarinë
  • • 160 g sheqer
  • • 1 sheqer vanilje
  • • 2 vezë
  • • 250 g arra
  • • gjysmë pluhur bakine
  • • 300 g miell orizi

Përgatitja

Të gjithë përbërësit të bashkohen gradualisht. Nëse duket se masa e fituar është e hollë, shtohet edhe pak miell. Formohen ëmbëlsirat sipas dëshirës dhe piqen 15-20 minuta në 180º C. 

Back to recipes